Saturday, January 31, 2015

TABITA-DESI DAMAYANTI SKINCARE ORIGINAL!



CONTACT 0168309171 UTK PESANAN
****************************************
SET TABITA-DESI DAMAYANTI SKINCARE MENGANDUNGI:
****************************************
(1)FACIAL SOAP: Sabun cair untuk membersihkan muka dan leher dari kotoran luaran serta membantu untuk menganjal dan menyerikan kulit wajah anda agar sentiasa kelihatan segar, bermaya serta muda berseri.
(2) SMOOTH LOTION: Pembersih bahagian dalaman kulit serta penyegar kulit muka dan leher. Ianya membantu untuk merawat masalah jerawat dan mengganti sel kulit mati, sehingga kulit yang kusam kembali bersih, putih dan bersinar.
(3) DAILY CREAM: Krim siang yang bertindak sebagai pelindung wajah serta merawat wajah dari dicemari oleh sinaran ultraungu (panas matahari) dan radikal bebas. Gunakan daily cream pada waktu siang, seeloknya dipakai selepas mandi sebelum solat subuh/dhuha - kerana pegerakan waktu solat akan mengstimulasi pengedaran darah bahagian kepala dan menghasilkan tindakbalas yang lebih sempurna. Pemakaian daily perlu sebagai pelindung kulit wajah dari terdedah kepada kerosakan. Di samping itu juga ianya juga merawat dan membantu untuk menghilangkan noda-noda hitam serta mampu menjadikan kulit wajah anda kelihatan awet muda.
(4) NIGHTLY CREAM: Krim malam dipakai pada malam hari (2 jam sebelum tidur - lebih elok sblm solak isha'-kerana pegerakan waktu solat akan mengstimulasi pengedaran darah bahagian kepala dan menghasilkan tindakbalas yang lebih sempurna). Nightly cream adalah krim rawatan wajah yg disapu ke bahagian muka dan leher. Ianya berfungsi untuk mencerah dan menganjalkan kulit muka dan leher. Dengan pemakaian yang betul dan konsisten, ianya juga mampu menghilangkan kedutan di bahagian muka anda serta mengecilkan lubang pori-pori kulit.
#tabitaskincaretrialset #tsctrial #tabita #tabitadesidamayantiskincare #tabitaskincare #igshop #sayajual  #kulitcantik #kulitberseri #kedaiigmalaysia #iklanmalaysia #igmall #jualbelionlinemalaysia #malaysiapromo #jualanonlinemalaysia

Sunday, January 11, 2015




LIKE FB: EZ BEAUTY 2U (https://m.facebook.com/profile.php?id=467225193333005) UTK DAPATKAN DISKAUN PEMBELIAN SET REGULAR

WHATSAPP 0168309171 UTK PESANAN. UTK MAKLUMAT LANJUT SKODENG http://tabitaskincare2u.blogspot.com

TABITA-DESI DAMAYANTI SKINCARE MEMBANTU..
• Menghilangkan jerawat • Meratakan lubang bekas jerawat • Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah dan pigmentasi/ warna kulit tidak rata • Menghilangkan noda bekas jerawat • Memutihkan kulit • Memperbaiki kulit kusam • Mencerahkan warna kulit • Mengecilkan pori-pori • Membuat kulit tampak bercahaya • Meremajakan kulit • Mengencangkan kulit, sehingga anda terlihat lebih muda

#tabitaskincaretrialset #tsctrial #tabitaskincare #thabita #tabitafacialsoap #tabitacyberjaya #tabitamelaka #tabitabangi #tabitasmoothlotion #tabitatoner #tabitaloose #nightlycream #nightcream #tabita #tabitaskincare #skincare #tabitamalaysia #tabitapromo #tabitakl #kl #tabitaoriginal #beauty #igshop #sayajual #flawless #kulitcantik #kulitberseri

Friday, January 9, 2015

CONTACT 0168309171 UTK PESANAN
****************************************
SET TABITA-DESI DAMAYANTI SKINCARE MENGANDUNGI:
****************************************
(1)FACIAL SOAP: Sabun cair untuk membersihkan muka dan leher dari kotoran luaran serta membantu untuk menganjal dan menyerikan kulit wajah anda agar sentiasa kelihatan segar, bermaya serta muda berseri.
(2) SMOOTH LOTION: Pembersih bahagian dalaman kulit serta penyegar kulit muka dan leher. Ianya membantu untuk merawat masalah jerawat dan mengganti sel kulit mati, sehingga kulit yang kusam kembali bersih, putih dan bersinar.
(3) DAILY CREAM: Krim siang yang bertindak sebagai pelindung wajah serta merawat wajah dari dicemari oleh sinaran ultraungu (panas matahari) dan radikal bebas. Gunakan daily cream pada waktu siang, seeloknya dipakai selepas mandi sebelum solat subuh/dhuha - kerana pegerakan waktu solat akan mengstimulasi pengedaran darah bahagian kepala dan menghasilkan tindakbalas yang lebih sempurna. Pemakaian daily perlu sebagai pelindung kulit wajah dari terdedah kepada kerosakan. Di samping itu juga ianya juga merawat dan membantu untuk menghilangkan noda-noda hitam serta mampu menjadikan kulit wajah anda kelihatan awet muda.
(4) NIGHTLY CREAM: Krim malam dipakai pada malam hari (2 jam sebelum tidur - lebih elok sblm solak isha'-kerana pegerakan waktu solat akan mengstimulasi pengedaran darah bahagian kepala dan menghasilkan tindakbalas yang lebih sempurna). Nightly cream adalah krim rawatan wajah yg disapu ke bahagian muka dan leher. Ianya berfungsi untuk mencerah dan menganjalkan kulit muka dan leher. Dengan pemakaian yang betul dan konsisten, ianya juga mampu menghilangkan kedutan di bahagian muka anda serta mengecilkan lubang pori-pori kulit.
#tabitaskincaretrialset #tsctrial #tabita #tabitadesidamayantiskincare #tabitaskincare #igshop #sayajual  #kulitcantik #kulitberseri #kedaiigmalaysia #iklanmalaysia #igmall #jualbelionlinemalaysia #malaysiapromo #jualanonlinemalaysia

Sunday, December 28, 2014

KAPSUL TRIPLE STEMCELL SERUM



WHATSAPP / SMS 0168309171

KAPSUL TRIPLE STEMCELL SERUM (TSS)

TRIPLE STEMCELL  DI PEK DALAM BENTUK KAPSUL AGAR KUALITI SERUM KEKAL TERPELIHARA.

IANYA SANGAT MUDAH DIGUNAKAN.
HANYA KOYAK KAPSUL DAN SAPUKAN KE WAJAH DAN LEHER. SELEBIHNYA SAPU KE BAHAGIAN BADAN YANG LAIN SEPERTI BAWAH LENGGAN, TANGAN DAN PAYUDARA.

HASILNYA ANDA AKAN DAPATI KULIT ANDA SEMAKIN CERAH, BERSERI, ANJAL DAN LICIN. IANYA JUGA BERKESAN UNTUK MERAWAT PARUT LUKA, PARUT JERAWAT SERTA MENGHILANGKAN JERAWAT, PIGMENTASI, TONA KULIT TIDAK SEKATA DAN JUGA GARIS PENUAAN. TSS  FORMULA YG BERASAL DARI FRANCE INI BERTINDAK DARI DALAM UNTUK MERAWAT KULIT AGAR KEMBALI REMAJA, KULIT YANG MENJADI IDAMAN SEMUA!

UNTUK HASIL YANG MAKSIMUM, ANDA DIGALAKKAN MENGAPLIKASI PRODUK SECARA KONSISTEN UNTUK 2-3 KALI SEMINGGU SEBELUM TIDUR.

TESTER: 4 BIJI RM10
(TIDAK TERMASUK KOS POS)
20 BIJI RM45 (KOS POS PERCUMA)

#sayajual #sayajualmurah #kapsultriplestemcell #hargatriplestemcell #tabita-desidamayanti #hargatabita #iklanmalaysia #igshop #kedaiig #jualbelionline #igmall

Friday, December 26, 2014

LIKE FACEBOOK: EZ BEAUTY 2U DAN DAPATKAN SET REGULAR PADA HARGA DISKAUN!!

CONTACT 0168309171 UTK PESANAN





UNTUK MAINTAIN MUKA SANTEK CERAH BERSERI-SERI, FLAWLESS GITU..TAKDE MAKE-UP PON, "CAM CANTIK JE..CAM COMEL JE..CAM WOW JEK.." DAPATKAN TABITA-DESI DAMAYANTI SKINCARE PADA HARGA YG SANGAT-SANGAT-SANGAT AWESOME HOCKEY. BUKAN SETAKAT BUAT KULIT UOLZ CANTIK, JIMAT BUDGET UOLZ LAGI! SIAPA TAK MAU JANGAN WHATSAPP 0168309171! KALAU RAJIN KORANG MELAWAT SKIT KAT BLOG NI..http://tabitaskincare2u.blogspot.com

TABITA NI MMG BEST! NAK TAHU APA KELEBIHANNYA??
TABITA-DESI DAMAYANTI SKINCARE MEMBANTU:
• Menghilangkan jerawat
• Meratakan lubang bekas jerawat
• Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah dan pigmentasi/ warna kulit tidak rata
• Menghilangkan noda bekas jerawat
• Memutihkan kulit
• Memperbaiki kulit kusam
• Mencerahkan warna kulit
• Mengecilkan pori-pori
• Membuat kulit tampak cerah bercahaya
• Meremajakan kulit
• Mengencangkan kulit, sehingga anda terlihat lebih muda

SET TABITA-DESI DAMAYANTI SKINCARE MENGANDUNGI:

FACIAL SOAP:
Sabun cair untuk membersihkan muka dan leher dari kotoran luaran serta membantu untuk menganjal dan menyerikan kulit wajah anda agar sentiasa kelihatan segar, bermaya serta muda berseri.

SMOOTH LOTION:
Pembersih bahagian dalaman kulit serta penyegar kulit muka dan leher. Ianya membantu untuk merawat masalah jerawat dan mengganti sel kulit mati, sehingga kulit yang kusam kembali bersih, putih dan bersinar.

DAILY CREAM:
Krim siang yang bertindak sebagai pelindung wajah serta merawat wajah dari dicemari oleh sinaran ultraungu (panas matahari) dan radikal bebas. Gunakan daily cream pada waktu siang, seeloknya dipakai selepas mandi sebelum solat subuh/dhuha - kerana pegerakan waktu solat akan mengstimulasi pengedaran darah bahagian kepala dan menghasilkan tindakbalas yang lebih sempurna. Pemakaian daily perlu sebagai pelindung kulit wajah dari terdedah kepada kerosakan. Di samping itu juga ianya juga merawat dan membantu untuk menghilangkan noda-noda hitam serta mampu menjadikan kulit wajah anda kelihatan awet muda.

NIGHTLY CREAM: Krim malam dipakai pada malam hari (2 jam sebelum tidur - lebih elok sblm solak isha'-kerana pegerakan waktu solat akan mengstimulasi pengedaran darah bahagian kepala dan menghasilkan tindakbalas yang lebih sempurna). Nightly cream adalah krim rawatan wajah yg disapu ke bahagian muka dan leher. Ianya berfungsi untuk mencerah dan menganjalkan kulit muka dan leher. Dengan pemakaian yang betul dan konsisten, ianya juga mampu menghilangkan kedutan di bahagian muka anda serta mengecilkan lubang pori-pori kulit.

#tabitaskincaretrialset #tsctrial #tabita #tabitadesidamayantiskincare #tabitaskincare #thabita #tabitafacialsoap #tabitacyberjaya #tabitamelaka #tabitabangi #tabitasmoothlotion #tabitatoner #tabitaloose #nightlycream #nightcream #tabita #tabitaskincare #skincare #tabitamalaysia #tabitapromo #tabitakl #kl #tabitaoriginal #beauty #flawless #igshop #sayajual  #kulitcantik #kulitberseri #kedaiigmalaysia #iklanmalaysia #igmall #jualbelionlinemalaysia #malaysiapromo #jualanonlinemalaysia

KRIM IBU PUTIH

HARGA PRODUK - 30G RM45 - 50G RM65
FREE POSTAGE!!
WHATSAPP ZIE @ 0168309171

Krim Ibu Putih adalah ibu dari segala krim pencerahan kulit. Mampu mencerahkan kulit & kesannya boleh di lihat walau pada hari pertama pemakaian!

KRIM IBU PUTIH DIGUNAKAN BERSAMA KRIM MALAM ATAU SIANG YANG ANDA GUNAKAN UNTUK SAPUAN DI WAJAH & LOTION BADAN UNTUK SAPUAN DI BADAN

Krim Ibu Putih
50g
Krim Ibu Putih
30g dan 50g
Krim Ibu Putih
30g dan 50g
tekstur krim yang berwarna putih bersih dan berbau harum

TIADA KESAN SAMPINGAN,  IA MERAWAT SECARA LEMBUT DAN BERKESAN!!

KEHEBATAN KRIM IBU PUTIH :
*mencerahkan kulit seawal seminggu*
*kecerahan secara alami, sekata & natural*
*tiada kesan sampingan*
*tiada penggelupasan - menghaluskan pori-pori*
*menghilangkan jerawat & jeragat serta tompok2 awal penuaan*
*menghilangkan parut & cela*
*mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher & lain2 bahagian kulit badan*

CARA GUNA : 
Krim dwiguna IBU PUTIH bertindak sebagai booster dlm rangkaian penjagaan wajah/kulit anda, untuk memberikan kesan/impak kecerahan & kegebuan maksima yang berkekalan. Ia adalah pekat, jadi anda hanya perlu mencampurkan krim ini dengan krim sedia ada  sebelum digunakan.

Contohnya, campurkan sedikit sahaja KRIM IBU PUTIH dlm krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Sapu sebelum tidur. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan & sapu rata pada bahagian diingini.

Lakukan secara rutin setiap hari & lihat kesan kecerahan yg diingini hanya dalam beberapa hari!

TIPS MUDAH :- 
Sapu dulu krim muka atau losyen badan anda. Kemudian baru calitkan sedikit saja IBU PUTIH pada bahagian diingini & ratakan.. Cubalah!!

KRIM IBU PUTIH diformulasi dari ekstrak biji anggur, bebas bahan kimia hidrokuinon serta tiada kesan sampingan.


Monday, December 22, 2014


CONTACT 0168309171 UTK PESANAN

Adik manisss, kengkawan dan kakak2 cantik semua..meh try jom triple stemcell dalam bentuk kapsul pulak. Senang je guna korang koyakkan kapsul, letakkan secukupnya di tapak tangan dan sapu ke seluruh muka dan leher selebih tu korang apply kt tempat yg memerlukan penegangan. Memang best! Lepas 2 jam pki korang apply nightly cream punya. Resultnye mmg ohsumwallah super letops!
Tak caya korang try!!
Klu ngelat pki mmg tk jadi uolz.
Murah2 je korang RM45 free postage.
Dlm satu jar ada 20 biji. Korang guna 2-3 kali seminggu, kira korang guna satu kapsul seminggu ler. Klu 20 biji tu tahan brapa lama uolz sebulan ada 4-5 minggu, 4 bulan gak tahan kan..kan..kan..klu bayo RM45 apa la sgt kan utk hasil yg montops..meletops terbabommmm!!! Yeay..jgn tunggu lagi skg juga uolz ode ramai yg da tak sabar nk dptkan stok ni.
Korang jgn tunggu lama2 rugi kalu da abis ok..

TABITA-DESI DAMAYANTI SKINCARE MEMBANTU..
• Menghilangkan jerawat
• Meratakan lubang bekas jerawat
• Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah dan pigmentasi/ warna kulit tidak rata
• Menghilangkan noda bekas jerawat
• Memutihkan kulit
• Memperbaiki kulit kusam
• Mencerahkan warna kulit
• Mengecilkan pori-pori
• Membuat kulit tampak bercahaya
• Meremajakan kulit
• Mengencangkan kulit, sehingga anda terlihat lebih muda

♡SETIAP SET MENGANDUNGI ▪FACIAL SOAP▪SMOOTH LOTION (TONER)▪NIGHTLY CREAM▪DAILY CREAM♡

☆DAPATKAN JUGA PRODUK UTK:
RAWATAN LANJUTAN>>
��SPECIAL CREAM
��SERUM GOLD VITAMIN E
��SMOOTH LOTION SUPER
��ACNE CREAM
��EYECREAM

RAWATAN BADAN>>
��HANDBODY LOTION
��BODY SCRUB

BEDAK ALAS>>
��MATT FINISHING (LIQUID FOUNDATION)
��FACE POWDER (BEDAK DEBU)

INFO LANJUT LAWATI http://tabitaskincare2u.blogspot.com

#tabitaskincaretrialset #tsctrial #tabitaskincare #thabita #tabitafacialsoap #tabitacyberjaya #tabitamelaka #tabitabangi #tabitasmoothlotion #tabitatoner #tabitaloose #nightlycream #nightcream #tabita #tabitaskincare #skincare #tabitamalaysia #tabitapromo #tabitakl #kl #tabitaoriginal #beauty #igshop #sayajual #flawless #kulitcantik #kulitberseri