Tuesday, August 19, 2014

Exclusive Set Promo

Yeay..promo exclusive set percuma krim ibu putih 20g kini kembali uolz..jom laju2 berdesup-desup order sementara akk rajin buat offer ni..nnt klu x rajin x buat da. Utk uolz yg teruja dgn krim ibu putih + produk tabita sila la ye ode2 kt no 0168309171 klu nk skodeng tgk je kt http://tabitaskincare2u.blogspot.com

Monday, August 18, 2014

Exclusive Set Promp

Yeay..promo exclusive set percuma krim ibu putih 20g kini kembali uolz..jom laju2 berdesup-desup order sementara akk rajin buat offer ni..nnt klu x rajin x buat da. Utk uolz yg teruja dgn krim ibu putih + produk tabita sila la ye ode2 kt no 0168309171 klu nk skodeng tgk je kt http://tabitaskincare2u.blogspot.com

Saturday, August 16, 2014

RETURN CUSTOMERS PROMO (AUGUST 2014)

SPESEL UTK KORANG2 YG SENTIASA MENYOKONG BUSINESS AKK. TERIMA KASIH BYK2. PROMO REGULAR SET PADA HARGA TOT..SILA PM YE UTK MAKLUMAT LANJUT. WA 016839171. PROMO NI HANYA LAYAK DITUNTUT OLEH PELANGGAN YG BUAT REPEAT ORDER. UTK PELANGGAN BARU AKK BG RATE TU KLU UTK BELIAN KEDUA DAN SETERUSNYE. 
BRAPA BYK KALI BOLE BELI? 
- BYK KALI PON BOLE TAPI TERTAKLUK KPD BUDI-BICARA AKAK..JGN TUNGGU LAGI, MOOD AKK TGH CERIA2 NK BG OFFER KLU LAMBAT, TERLEPAS..RUGI UOLZ..

DESI DAMAYANTI SKINCARE / TABITA SKINCARE JAWAPAN KEPADA MASALAH KULIT KUSAM.JERAGAT.JERAWAT.LIANG PORI TERBUKA DAN MENJADIKAN KULIT ANDA LICIN BERSERI. CERAH SEMULAJADI. PASTIKAN HANYA YG ORIGINAL UTK RESULT TERBAIK!! 

JOM LAWAT http://tabitaskincare2u.blogspot.comUTK INFO PRODUK.

Friday, August 15, 2014

KEMPEN CANTIK SAMBIL BERSEDEDAH SETIAP JUMAAT

Assalamualaikum.. jom join kempen CANTIK SAMBIL BERSEDEKAH
Dengan pembelian produk-produk dari EZ Beauty 2U setiap hari Jumaat, anda berpeluang utk bersedekah! 50% keuntungan bersih akan disalurkan ke Tabung Gaza dan mereka yang memerlukan, Insya Allah. Semoga dengan usaha kecil kita ini akan dapat memberi manfaat kepada yang terlibat. Aamiin. WA 0168309171 UTK PESANAN

Wednesday, August 13, 2014

Kapsul Triple Stemcell Serum utk kulit cantik glowing, putih berseri2 dan tegang!!

Adik manisss, kengkawan dan kakak2 cantik semua..meh try jom triple stemcell dalam bentuk kapsul pulak. Senang je guna korang koyakkan kapsul, letakkan setitis-dua di tapak tangan dan sapu ke seluruh muka dan leher, kt tangan pon jgn lupa klu nk sama2 cantik uolz. Murah2 je korang RM45 free postage. Dlm satu jar ada 20 biji. Korang guna 2-3 kali seminggu, kira korang guna satu kapsul seminggu ler. Klu 20 biji tu tahan brapa lama uolz sebulan ada 4-5 minggu, 4 bulan gak tahan kan..kan..kan..korang bayar RM45 apa la sgt kan utk hasil yg montops..meletops terbabommmm!!! Yeay..jgn tunggu lagi skg juga uolz ode ramai yg da tak sabar nk dptkan stok ni. Korang jgn tunggu lama2 rugi kalu da abis ok..klu da teruja meh ler kita berwasap-wasap kt no 0168309171 yek

Sunday, August 3, 2014

DDS Facial Soap 120ml @ RM85 aje

Adik manis, kakak-kakak dan kengkawan yg dicayunk muah! muah! muah! Kenal tak? Kenal tak? Ha..ini dia facial soap desi damayanti skincare / tabita skincare. Korang sila la jgn sesekali meninggalkan terus minah ni ye klu nk maintain tp nk jimat duit..minah ni harganya RM85 je utk kdgn 120ml bole tahan lebih 4 bulan. Kenapa jgn tinggal minah ni? Sebab, minah ni membantu membersihkan kotoran luaran pada kulit korang tu sambil menghalang anasir2 yg merosak kulit dari melekat di kulit.. klu korang nk beli wasap jek no 0168309171 atau skodeng http://tabitaskincare2u.blogspot.com klu nk dptkan maklumat lanjut produk
#desidamayantiskincare #tabitaskincare #tabitamurah #tabitacyberjaya #tabitabangi #tabitamelaka

Thursday, July 31, 2014

Krim ibu putih..

Special utk korang-korang yg beli pek percubaan tabita skincare baru-baru ni, korang ada dpt krim ibu putih kan..kan.. kan.. sure korang yg suda try tu Like! Like! Like! d feeling guna krim ibu putihkan. Alar senang jek korang tepekkan lps pki krim malam atau krim siang yek. Pastu korang feel la ke'awesome'annyer yg berbaloi-baloi.. errrppp yg ni serious logik ok, klu x percaya cer cuba, cer cuba.. utk korang yg nk maintain tp budget tk brp nk ok bt masa ni korang pki soap dan krim ibu putih dulu yek.. combo KIP + soap = RM150 bole tahan lebih 4 bln sehingga ke 8 bln. Nak ode ke? Jom wasap je no 0168309171 yek atau sekodeng http://tabitaskincare2u.blogspot.com utk info produk..